Danskerne vælger i stigende grad at udruste deres hjem med en tyverialarm. Indbrud er en af de mest almindelige ejendomsforbrydelser, og ofrene oplever en meget reel følelse af krænkelse, når de opdager, at et indbrud har fundet sted.

Omkring 20% af boliger i Danmark har alarmsystemer,  men denne procentdel forventes at stige i løbet af de næste fem år. Faktisk, forudser eksperter, at antallet af boliger med tyverialarmer vil stige med 64% i denne periode. Øget bevidsthed om kriminalitet kan være en faktor, der medfører denne stigning, men også mange andre faktorer. For eksempel, brandalarmsystemer, der er inkluderet som en del af mange hjem alarmsystemer hjælper med at tippe balancen til fordel for at installere et sikkerhedssystem for mange familier. Her er fem andre grunde til flere danskere vil installere alarm hjemme i de kommende år.

1. Teknologiske fremskridt gør alarmerne effektive

Sensorteknologi gør overvåget hjem alarmsystemer mere effektiv. Når sensorteknologi kommer ned i pris, har flere mennesker adgang til denne teknologi, som kan være medvirkende til at holde boliger sikrere. Sensorer i dag er mere sofistikerede, hvilket gør det mindre sandsynligt, at familiens kæledyr vil udløse alarmsystemet, når sensorerne er installeret korrekt. 

2. Hjem alarmsystemer er mere overkommelige

Som teknologiske fremskridt, bliver det også mere overkommelige. For en generation eller to siden, var hjem alarmsystem  kun for de mere velhavende. I dag er der dog en række systemer til rådighed til at rumme boliger i forskellige størrelser og typer.

3. Familierne har færre bekymringer med en alarm

Familier med børn er ikke de eneste, der hjælper i stigende antal. Alle typer af husstande nyder godt af hjem alarmsystemer, herunder husholdninger med kun enkeltpersoner. Enkeltpersoner, der rejser nyder ofte større ro i sindet, når de installerer hjem alarmsystemer. Og som flere mennesker betragter familiens hund og kat som fuldgyldigt husstandsmedlemmer, vælger de at opretholde deres hjem alarmsystemer, selv efter børn vokser op og bevæger sig væk.

4. Familier er travlere, her hjælper en smartalarm

Familier i dag har omfattende forpligtelser ud over skole og arbejde, og mange forældre kører børn til aktiviteter næsten hver dag i ugen. Mens fysisk hjem sikkerhed er lige så vigtigt, er i virkeligheden, at det er let at glemme at låse alle døre og vinduer, hver gang ingen er i huset. Al den tid væk hjemmefra er bekvemt for indbrudstyve. Et hjem alarmsystem giver et lag af beskyttelse og tilføjer tryghed, selv når travle forældre kan ikke helt huske, om de låste køkkenvinduet.

5. Folk tager kriminalitetsstatistik mere til sig, og søger præventive alarmer

Hjem uden alarmsystemer er op til to gange mere tilbøjelige til at blive brudt i end hjem, der har alarmsystemer. Tegn fra en respekteret hjem alarmudbyder er et signal til indbrudstyve, om at de skal gå et andet sted. Indbrud finder sted hele tiden, men det betyder ikke, at folk simpelthen skal acceptere tyveri som uundgåelig. Flere mennesker forstår værdien af nutidens hjem alarmsystemer som kan bruges som afskrækkelse og er fast besluttet på at få deres hjem til at blive så sikkert som muligt.

Overvåget hjem alarmsystemer er ikke kun for de velhavende, men for alle, der tager sikkerheden i deres hjem og familie alvorligt. Teknologien har gjort systemer mere effektive og mere overkommelige, og et stigende antal af middelklasse-husstande investerer i disse systemer og nyder fred i sindet at kende deres hjem sikkerhed overvåges 24/7. Find en alarm hos Miraca.