Jeg vil i dag lige lave en lille post om en rigtig god oplevelse jeg har haft med et privat rengøringsfirma her i København.

Vi har i mere end 3 år benyttet rengoeringkbh.dk som rengøringshjælp og vi har i al den tid kun oplevet at de har lever et flot stykke arbejde.

Vi har aldrig været utrygge ved at de har kommet i vores hus uden vi har været hjemme, der har aldrig været noget som helst at pege finger af i de år vi har haft privat rengøring.

Nå men for 3 dage siden blev jeg ringet op af direktøren fra Rengoeringkbh.dk han ville gøre opmærksom på at vi havde betalt for meget i de år vi har haft dem til at gøre rent, han sagde at der var sket en fejl så han ville gerne undskylde og så ville han tilbage betale det beløb som vi havde betalt for meget i alt drejede beløbet sig om 3059 kr hvilket jo var en del..

Jeg gav ham vores konti nr og så takkede jeg mange gange for han venlighed og at han var så troværdig.

Jeg snakkede med manden om det der han kom hjem vi besluttede os for at de penge skulle rengørings firmaet have lov til at beholde.

Jeg ringede ham op om aftenen og fortalte hvad mig og min mand var blevet enig om, han takkede mange gange og sagde at de penge skulle bruges på en personale fest..

Jeg vil her tilsidst give et link til deres Google + konto her så du også kan have fornøjelsen af deres private rengøring klik her.

Tak for du læste dette blog indlæg……