Hvad er den bedste E cigaret startsæt i Danmark i 2018?

Hvad er den bedste E-cigaret startpakke,til genfyldningerne, på markedet i Det danske marked i 2018. Vi har lavet en lille Opdateret købe Guide til dig.

Seneste opdatering juni, 2018: Det er et spørgsmål, der bliver spurgt næsten mere end noget andet. Hvad er den bedste e-cigaret start pakke og hvor kan jeg købe den? Sandheden er, der er en masse gode start kits til rådighed, spørgsmålet er “Hvad er den bedste e cigaret startpakke for dig?”.

Måske er du en ryger, der søger nye alternativer for de giftige tobakssmøger, der er det et godt valg at vælge et e cigaret startpakke her. Det er efter (VORES) overbevisning mindre usund at dampe på e-cigaretter en det er at ryge almindelige cigaretter ” bemærk det er vores overbevisning”

e cigaret startpakke

Vi har lavet denne guide for at at hjælpe dit til at vælge din e-cigaret hvis du er bosat i Danmark.

På overfladen synes det som et enkelt spørgsmål når man spørg hvilken e cigaret startkit skal jeg vælge, men der er faktisk en lang række forskellige ting, at du, skal tage stilling til når du vælger en e cigaret.

Se hvad du bør overveje:

  • Skal det være en e cigaret med megen damp
  • Skal det være et Mod
  • Ønsker du at dampe med nikotinvæske
  • Hvor mange penge vil du bruge på dit startkit

Det var kun en lille de af de spørgsmål du skal stille dig selv før du køber dit første e cigaret startsæt.

Hvis du ønsker at vide hvilken e smøg du bør vælge så, Klik her eller Rul ned til bunden af denne side.

Ok.. Så du har læst vejledningen nedenfor og vide, hvilken type af e-cigaretteer, der er rigtige for dig.

lad os se på et startkit !

Denne genfyldningerne pen kit fra Innokin er en af de nyeste e-cigs på det danske markedet og ganske muligvis deres bedste til dato.

Endura T20 er designet udelukkende for første gang vapers og dem, der gør trinnet fra mini e cigs. Uden forvirrende watt ændringer, bare udfylde din tank, skru den på batteriet og du er klar til at gå.

Batteriet er 1500 mah som – når parret med den medfølgende 0,8 ohm coil-kunne se de fleste vapers gennem størstedelen af dagen. Prisme tank byder også på god smag og god damp produktion at få mest muligt ud af din favorit e-væske .

Føje til alt dette top kvalitet opbygge og en forsikring om, at det er blevet produceret af en af de førende e cigaretmærker der ikke er alt for mange negativer, der kommer til at tænke.

Læs vores Innokin Endura T18 S Kit anmeldelse her

Funktioner

  • Betroede genfyldningerne mærke
  • Fremragende kvalitet1500mAh batteri
  • En af de bedst sælgende startsæt
  • Let at bruge. Uden forvirrende kontrol
  • Tilføje blot e-væske, og det er klar til brug
Endura-T18

Vi håber du blev mere klog på hvilket e-cigaret start kit du skal vælge 🙂