Som en rigtig handman som jeg, ville jeg mene at opmurer vores gamle gavle ville være et nemt arbejde. Jeg har igennem flere år købt “Gør Det Selv” bladet, og deri er der faktisk mange god tips og råd til hvordan man gør som murer.

murer-gavl

Så efter en hurtig tur til det lokale byggemarket var jeg klar til opgaven. Jeg havde afsat 5 dage til opgave, og det mente jeg var nok. Men jeg tog desværre fejl. Det var nu ikke så let, som det så ud til i de blade. For det første kunne jeg ikke få det færdigblandet mørtel til at have den rigtige konsistent. Måske havde jeg taget for mange skovle af sand i eller for meget vand. At finde det helt rigtig forhold er svært. Fordi når mørtlen er kommet i baljerne og jeg var klar til at mure var det alt for hårdt eller for blødt.

Så jeg måtte desværre ringe efter en erfaren murer i aalborg området. Hurtigt fandt jeg en murer ( via google ) der havde tid til at klare opgaven med det samme. Jeg har jo afsat 5 dage men han mente opgaven kunne klares på kun 2 dage. Men de har selvfølgelig også stor erfaring på området og har hyret de dygtigste murere. Og hold da op et flot resultat. Kontakt http://www.murernordjylland.dk/ idag , for at få et godt murer håndværk